BOK

Menu
Terug

BOK

Menu

Legenda

Nieuw, deze verwijzing is nog niet voorgekomen in een eerder opdracht op basis van het tertiel.
1 Tertiel
1.1.1.11.1.2.1 Opdrachten waar de verwijzing toe behoort.
Behandelmethoden Thesaurustermen.
Deze verwijzing is verplicht
12 Aantal onderliggende items, de kleur correpsondeert met de kerntaak.

Reacties kunt u geven via het feedbackformulier.

Terug

BOK

Menu

Disclaimer
De Politieacademie besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete productinformatie. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze productinformatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarbij kan de Politieacademie niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie in dit product.

Links naar externe sites
Het is mogelijk dat via de productinformatie van de Politieacademie toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Deze links zijn als service voor de gebruiker opgenomen. De Politieacademie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.

Contact
De productinformatie van de Politieacademie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat het weten via de ‘feedback’ knop bij het betreffende product. Indien deze mogelijkheid niet wordt geboden, stuurt u een mail naar communicatie@politieacademie.nl.

Terug

BOK

Menu

U kunt hier feedback geven op deze app. Mocht u een reactie willen ontvangen vul dan ook uw emailadres in.

Bedankt voor het meedenken!

Verstuur feedback